Så funkar Learnit24

Vill du få inspiration och kunskap via nätet? Då kanske du redan har kommit i kontakt med Learnit24, eller hört talas om konceptet. Learnit24 är ett forum för lärande, om lärande. Det är ett smidigt sätt att få ta del av nya fakta och smarta metoder inom pedagogik på skolor och i arbetslivet. Undrar du hur Learnit24 funkar? Grunden är enkel: de som lär ut är vetgiriga, precis som du. Därför stannar processen aldrig av – det finns hela tiden nya sätt att se på saker. Detta är en metod som funkar för många, kanske även för dig?

Funkar att använda Skype

Funkar för alla

Learnit24 har gjort det till en stolthet att ha lärandeprocesser som funkar för alla. Det är en av anledningarna till att studierna bedrivs helt och hållet på nätet – då är det enkelt för många att få möjlighet att vara med. Om du pluggar på nätet behöver du inte ta dig från ditt hem, du behöver inte ens ta på dig ordentliga kläder utan kan sitta i mjukiskläder framför datorn. Det gäller att komma på vad som är bäst för en själv.
Learnit24 tror på att använda teknik i undervisningen. Om du är en lärare som har tvekat inför att låta dina elever använda datorer, surfplattor och mobiltelefoner kan Learnit24 hjälpa dig med det. Eftersom tekniken numera är en naturlig del av samhället gäller det att skolorna och andra instanser hänger med. Learnit24 vill ha öppna lärandeprocesser som kan ske både virtuellt och i den fysiska världen. Låter det spännande? Om du vill veta mer om hur det funkar så kan du anmäla dig till en kurs.

Seminarium på nätet

Med hjälp av ett webinar är det lätt att ta del av kurserna som Learnit24 håller. Ett webinar funkar precis som ett seminarium, fast det äger rum i ett virtuellt rum på nätet istället för i ett klassrum med stolar och bord. På ett webinar kan flera röster göra sig hörda, både deltagarna i kursen och den som leder den. Ibland görs dessa möten via Skype där alla ser och hör varandra på sin skärm och ibland sker de via ett konferenssamtal på mobilen.
Konceptet som Learnit24 har utvecklat funkar bra, så enkelt är det. I takt med att samhället förändras vill folk lära sig mer och kunna hänga med i svängarna. Det kan tyckas självklart att skolorna inte ska lära ut skolplanen med papper och penna nu när vi har tillgång till fantastisk teknik, men för vissa kan det kännas utmanande och svårt att veta hur man ska implementera tekniken i utbildningen. Det kan du få hjälp med via Learnit24, som dessutom alltid vidareutvecklar sin egen arbetsprocess.

Lära varje dag

Om du är sugen på att lära dig mer om pedagogik och lärandeprocesser kan du vända dig till Learnit24 som är experter inom området. Du kan få hjälp med hur man tillämpar teknik i skolan genom några enkla steg. Learnit24 vill att samhället ska vara ikapp med teknikens landvinningar, därför görs alla utbildningar via nätet, på så kallade webinars. Det bästa sättet att få reda på exakt hur de funkar är att anmäla sig till ett, du kommer inte ångra dig.